Bitcoin

Bitcoins lokale toppspikret? Analytikere veier inn korreksjonsmuligheter

Bitcoin avkjøles for tiden fra et massivt trekk til topp $ 18.450 den 18. november, og oksemarkeder har tradisjonelt blitt ispedd store korreksjoner. Kan en danne seg nå?

Siden den episke overgangen til en nesten treårig høyde i går, har Bitcoin trukket seg tilbake med rundt 4% til dagens priser som er i $ 17,600-sonen. Det ser ut til å konsolideres her, men så en annen etappe kan være nært forestående.

På forsiden ville ikke en korreksjon av rimelig størrelse være uaktuelt siden tidligere oksemarkeder opplevde flere 30% pluss tilbaketrekninger.

Scenarier for korrigering av Bitcoin

Analytiker og kartlegguru Peter Brandt har fordypet seg i mulighetene for en stor tilbaketrekning for Bitcoin, som har gjort monumentale 30% siden begynnelsen av november og nådd sin høyeste markedsverdi noensinne .

Han uttalte at det var ni betydelige korreksjoner under det siste oksemarkedet i 2015 til 2017, med gjennomsnittet en nedgang på 37%.

I løpet av 2015-2017 oksemarkedet i Bitcoin $ BTC var det 9 betydelige korreksjoner med følgende gjennomsnitt:

Den siste i den nåværende syklusen var i begynnelsen av september da BTC stupte fra rett under $ 12k ned til litt over $ 10k på fire dager. Den omtrent 15% korreksjonen var mindre enn halvparten av gjennomsnittet forventet fra tidligere sykluser, så hva kan vi forvente av en større?

En tilbakebetaling på 37% fra dagens nivåer vil sende BTC-prisene tilbake til rundt $ 11.200, men dette er fortsatt 55% høyere enn Bitcoin var i begynnelsen av dette året.

Det er også forutsetningen at tilbakeslag ikke vil være like voldelige i løpet av denne markedssyklusen på grunn av det faktum at institusjonelle midler som gråtoner har belastet eiendelen som generelt reduserer volatiliteten.

Analytiker og hjernebarn av lager-til-strøm-modellen ‘PlanB’ uttalte at denne gangen vil være veldig annerledes fordi;

“Den store forskjellen med 2017 er at de fleste BTC som selges i dag, aldri vil se dagslyset igjen, de forsvinner i dyp fryselager. Kjøpere i dag er fagpersoner med langsiktig visjon og utholdenhet. ”

Med økende økonomiske problemer, og sentralbanker som svekker fiat-valutaer, er tendensen til å holde på en eiendel som er deflatorisk sterk, spesielt for institusjoner med langsiktige mål, og profesjonelle investorer som fortsatt laster opp .

Hvor skal du på kort sikt?

Bitcoin har gått ned til det 50-timers glidende gjennomsnittet tre ganger de siste to dagene, men det konsolideres over det for øyeblikket.

Et større tilbaketrekning kan ta det tilbake for å støtte rundt $ 16 700-nivået på kort sikt, og en stor korreksjon til $ 14 000 der det 50 dagers glidende gjennomsnittet ligger. På oppsiden er det veldig motstand helt opp til hele tiden på $ 20k.