Tyler Winklevoss spår bølge av institusjonelle investeringer for Bitcoin som følger Square’s $ 50 millioner

-Tyler Winklevoss spår en bølge av institusjonelle investeringer for bitcoin.

-Winklevoss fremhever Square, Inc.s nylig kjøp av $ 50M BTC.

Gemini-sjef og bitcoin-milliardær Tyler Winklevoss sier at en bølge av institusjonelle investeringer vil øke Bitcoin Pro pris høyere.

Winklevoss, som var med å grunnlegge kryptokursutvekslingen Gemini med tvillingbroren Cameron, publiserte en tweet 8. oktober som forutsa en bølge av ny institusjonell investering i bitcoin.

Tyler fremhevet innsatsen til Michael Saylor og hans analytiske firma MicroStrategy som investerte $ 425 millioner i bitcoin. Han pekte også på Square, Inc.s kunngjøring om å kjøpe ytterligere 50 millioner dollar i BTC.

Først var det @michael_saylor og børsnotert @MicroStrategy som kjøpte $ 425millioner av #Bitcoin. I dag er det @jack og @square som kjøper $ 50 millioner bitcoin. I morgen blir det en annen visjonær leder, og en annen, og en annen … tsunamien kommer https://t.co/MjF5z6u7ha

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 8. oktober 2020

Ifølge en oppdatering 8. oktober kjøpte Twitter-medstifter Jack Dorseys mobile betalingsplattform Square omtrent 4.709 bitcoin ($ 50 millioner) som et tegn på forpliktelse til kryptovalutaindustrien.

Innlegget lyder,

Square mener at kryptovaluta er et instrument for økonomisk empowerment og gir en måte for verden å delta i et globalt monetært system, som er i tråd med selskapets formål.

Square Chief Financial Officer Amrita Ahuja sa at bitcoin har potensial til å være en mer “allestedsnærværende” valuta og kalte investeringen et skritt i retning av en mer “inkluderende fremtid.”